Бисквитки

понеделник, 12 януари 2015 г.

Божинов пита за спрените влакове


Народният представител от БСП Лява България Георги Божинов ще отправи питане до Министерството на транспорта за спрените влакове, от които най-засегнати са хората от Северозападна България

Народният представител Георги Божинов е солидарен с протеста на хората от Северозападна България срещу  спирането на 38 влака- жизнено важни за хората от този регион.
„ Остро се противопоставям  на това решение и на волунтаристичните действия   на ръководството на БДЖ, начело с Владимир Владимиров. Тези фрагментарни и несистемни действия не са реформи, а са най-сигурния път за ликвидиране на железниците  в България, коментира Георги Божинов.
Когато се унищожат капилярите и вените, то няма да има приток на кръв и за артериите в системата на БДЖ”, убеден е народният представител от Врачанско.

Георги Божинов се обръща с питане към Министерството на транспорта за последното решение на  ръководството на БДЖ. Той ще направи предложение в Парламентарната група на БСП Лява България за предизвикване на дискусия за това решение, както и за съдбата на БДЖ.




Няма коментари:

Публикуване на коментар