Бисквитки

понеделник, 12 януари 2015 г.

Крими хроника



На 11.01.2015г., за времето от 10.00ч. до 14.00ч., на територията на РУП-Враца е проведена специализирана операция с цел: контрол и проверки за разпространението на акцизни стоки – тютюневи изделия и алкохолни напитки без акцизен бандерол.  Не са констатирани нарушения.
На  територията на РУП –Б. Слатина е  проведена специализирана операция за противодействие на контрабандата и разпространението на акцизни стоки-тютюневи изделия без български акцизен бандерол. Не са констатирани нарушения.          
На 11.01.2015г. на територията на РУП- Мездра е проведена СПО с цел: превенция, пресичане, разкриване и документиране на закононарушения при производството, употребата, складирането, движението и обезпечаването на стоките подлежащи на облагане с акциз. 
Проверени са  търговски обекти и   пазари. Не са установени акцизни стоки без бандерол.
За времето от 05.01.2015г. до 12.01.2015г., на територията на РУП - Козлодуй бе проведена комплексна специализирана операция  с цел: предотвратяване, пресичане и разкриване на правонарушения, установяване и задържане на извършители на противоправни деяния, издирване и изземване на предмети и вещи обект или средство за извършване на престъпления, противодействие на незаконния добив, транспортиране и съхранение на дървен материал. Проверка на дискотеки, барове, ресторанти, клубове в които има данни за посещение от деца.  Проверени са 141  лица .  Констатирани са 8 нарушения, за които са съставени актове по  ЗДвП, по ЗБЛД, по Наредба на Община-Козлодуй
За времето от 09.00 ч. на 11.01.2015 год. до 08.00ч. на 12.01.2015г., на територията на РУП-Оряхово е проведе СПО за противодействие на битовата престъпност в малките населени места. Проверени са 5 питейни заведения, 10 лица, 2 пункта за изкупуване на метали. Не са констатирани нарушения.
   Регионален говорител на МВР:
          Красимир Василев
                                                                         

Няма коментари:

Публикуване на коментар