Бисквитки

понеделник, 12 януари 2015 г.

Иван Кирилов посети Камено полe

Директорът на ОД МВР Враца Иван Кирилов посети днес село Камено поле и се срещна  с кмета на селото Цветелина Ботева. На срещата присъства и началника на РУП-Роман Красимир Йончев.
Разгледани бяха проблеми от криминогенно естество и тяхното решаване чрез съвместна работа на служителите на МВР и местната власт. Цветелина Ботева сподели задоволство и благодарност към служителите на РУП-Роман, които се отзовават на всички подадени сигнали, като нерядко полицейски служители идват по сигнал и в почивни за тях дни. В резултата на добрата работа на полицията, битовата престъпност в селото е далеч по-малко в сравнение с други населени места. Голяма част от проблемите, предимно битови кражби се извършват от малолетни и непълнолетни лица, като причината за това е слабия родителски контрол, смята кмета.  Като пример бе даден случай от миналата седмица, когато непълнолетни лица откраднаха 4 кокошки от имота на възрастен жител, но извършителите бяха своевременно разкрити. Стопанинът благодари на директор Кирилов  и изрази желание да бъдат наградени служителите работили по този и по други два случая на разкрити кражби от същия имот.
В резултата на добрата работа на служителите  от РУП-Роман през миналата година, обслужваната от тях територия  е  с най-малко регистрирани престъпления.
Кметът Цветелина Ботева изказа надежда, че ще бъде увеличен броя на полицаите, както и  ще се подобри състоянието на автомобилния парк на РУП-Роман.

Иван Кирилов обеща на кмета на селото, че както и досега полицейските служители ще се отзовават на всеки подаден сигнал за извършено престъпление

Няма коментари:

Публикуване на коментар