Бисквитки

четвъртък, 27 ноември 2014 г.

Крими хроника



След ОИМ за кражба на ЛСД-телевизор извършена през месец септември 2014г. от апартемент в гр.Враца  е установено, че извършител е лицето В.М./25г./ от гр. Враца.
На 26.11.2014г., на  територията на гр.Враца-център, с.Паволче, с.Челопек, с.Згориград, с.Лиляче, с.Бели извор и с.Власатица е проведена специализирана полицейска операция за установяване на малолетни и непълнолетни лица в и около увеселителни питейни заведения; mроверки за наличие на стоки без акцизен бандерол; повишаване чувството за сигурността гражданите, противодействие на битовата престъпност, кражби на животни от частни домове и превантивни мерки срещу престъпления от всякакъв вид.Противодействие на незаконния добив, транспортиране и съхранение на дървен материал. 
На територията на с.Голямо Бабино, с.Пудрия, с.Краводер, с.Ботуня и с.Главаци е проведена специализирана полицейска операция с цел: Повишаване чувството за сигурността гражданите, противодействие на битовата престъпност, кражби на животни от частни домове и превантивни мерки срещу престъпления от всякакъв вид.Противодействие на незаконния добив, транспортиране и съхранение на дървен материал.
Констатирани нарушения- няма
 При полицейска проверка в частен дом в гр. Бяла Слатина е намерен  и иззет нарязан тютюн, без български акцизен бандерол. Образувано  е досъдебно производство.
 На 26.11.2014г., на територията на РУП-Оряхово е  проведена специализирана операция  за противодействие на битовата престъпност в малките населени места.  Няма констатирани нарушения.

    Регионален говорител на МВР:
Красимир Василев
                                                                         

Няма коментари:

Публикуване на коментар