Бисквитки

петък, 12 април 2013 г.

ПП ГЕРБ Враца откри предизборната кампания с водосвет



Имаме воля да продължим европейското развитие на България, заяви водачът на листата за област Враца Тотю Младенов
ГЕРБ има воля да продължи европейското развитие на България“, заяви водачът на листата за област Враца Тотю Младенов след водосвет за здраве и успех в църквата „Дванадесет апостола”, с който ПП ГЕРБ Враца откри предизборната кампания. На събитието присъстваха и другите кандидати за народни представители за област Враца инж. Петя Аврамова, д-р Валери Ангелов, инж. Рашо Първанов, д-р Янко Здравков, Наташа Велчовска, инж. Мариана Петкова от Мизия, инж. Николай Рашев, д-р Галина Лещарска, Миглен Иванов, Мирослав Комитски и Николай Николов, членове на предизборния щаб и симпатизанти на партията.
Постигнахме много, въпреки най-тежката финансова и икономическа криза. Критични сме към работата си и отчетохме своите грешки“, каза още Тотю Младенов. „ПП ГЕРБ предлага реализъм и строителство. Ние не даваме на хората илюзии, които искат да чуят. ГЕРБ предлага реални неща – приоритет на енергийната ефективност, връщане на ДДС в 7-дневен срок, запазване на плоския данък от 10%, за да има повече събираемост и повече инвестиции“, допълни водачът на листата на ПП ГЕРБ за област Враца.
Той бе категоричен, че ефектът от работата на правителството на ГЕРБ ще се усети след 2-3 години, когато всички предприети реформи ще започнат да дават резултат. Младенов посочи като пример реформата в пенсионната система, благодарение на която пенсиите на близо 2,2 млн. души бяха увеличени от началото на този месец. „Пенсиите ще продължат да растат, на базата на това, което сме заложили в социалната система“, каза още водачът на листата на ГЕРБ за област Враца.
През следващите четири години фокус на управлението за Северозападна България ще бъде социалната дейност, образованието и квалификацията, както и успешно реализиране на важни инфраструктурни проекти, които ще доведат до по-голяма заетост“, поясни Тотю Младенов.
По време на кампанията си кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ Враца ще заложат на личните срещи с хората от областта, за да представят приоритетите на правителството за следващо управление.


Предизборен щаб
ПП ГЕРБ Враца

Няма коментари:

Публикуване на коментар