Бисквитки

четвъртък, 29 септември 2011 г.

Кандидатът за вицепрезидент Даниела Симидчиева посети Оряхово


Кандидатът за вицепрезидент на България г-жа Даниела Симидчиева, издигната от ВМРО-Българско национално движение, присъства на официалното откриване на предизборната кампания на Робертино Маринов - кандидат за кмет на Община Оряхово. Събитието се състоя в Художествената галерия в града на 29 септември, а Маринов представи идеите на коалиция Честност единство промяна, включваща ВМРО, Обединеният блок на труда-Български лейбъристи и подкрепена от Движението за европейска интеграция.
На първото официално предизборно събрание присъстваха и председателя на ОБТ-Български лейбъристи проф. Кръстьо Петков, регионалният организатор на ВМРО за Северозападна България Валентин Вълков, Галя Георгиева – Председател на Дамски клуб „Вратица”, кандидата за кмет на гр. Мизия от ВМРО-БНД полк. Теменужка Желязкова.
Присъстващите граждани с одобрение изслушаха програмата на бъдещия кмет и приеха с аплодисменти пожеланията за успешни избори отправени от гостите. Сред красотата на изложените картините, бяха представени и кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на кметства. Водач на листата е Робертино Маринов, следван от Мария Сапунова, председател на ВМРО-Оряхово.
В Община Оряхово поддръжниците на Робертино Маринов ще гласуват с бюлетина №28.
Коалицията безусловно подкрепя и кандидат президентската двойка Красимир Каракачанов и Даниела Симидчиева! Нека им пожелаем успех на изборите на 23 октомври! Град Оряхово има нужда от тях, както и цяла България!
Нека вече посрещаме спокойни бъдещето!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар