Бисквитки

сряда, 28 септември 2011 г.

"Еделвайс" стана модерен клуб на пенсионерите


Временно изпълняващият длъжността кмет на Община Враца Ани Василева откри разширението на пенсионерски клуб „Еделвайс” в града.
Тържеството беше открито с музикална програма. Председателят на пенсионерския клуб Васил Трифонов приветства гостите и връчи благодарствени писма на ръководството на Община Враца в знак уважение за грижите, които се полагат за пенсионерите във Враца. В своят поздравителен адрес г-жа Ани Василева пожела:
„ Тук, в тази прекрасна атмосфера, ще продължите да споделяте интересите си и да обсъждате проблемите си. Пожелавам ви да запазите искрените си приятелски отношения, които да превърнат клуба в едно приятно място, което да посещавате по всяко време.”
Тя се присъедини към „всички пожелания за здраве и дълголетие по повод наближаващия Международния ден на възрастните хора – 1 октомври.”
На тържеството присъстваха също директорът на дирекция „Култура, социални и хуманитарни дейности” в Община Враца Маринела Петрова, директорът на дирекция „Строителство, инженерна инфраструктура и опазване на околната среда” инж. Иво Иванов, гости от Община Враца и членове на клуба. Поздрав към членовете на клуба и гостите поднесоха децата от Дома за деца лишени от родителски грижи „Асен Златаров” – Враца.
.

Няма коментари:

Публикуване на коментар