Бисквитки

четвъртък, 29 септември 2011 г.

Всички мачове от осмия кръг на "А" група ще гледаме на живо по Интернет

„Лудогорец” направи фантастичен старт на първия си сезон в "А" група и след седмия кръг заема второ място в класирането с 6 победи и 1 равенство. Ще продължи ли приказката за разградския тим и след гостуването на „Ботев” (Враца)? Това може да разберете САМО И ЕДИНСТВЕНО в LIVESPORT.BG, който ще излъчи пряко мача от стадион "Христо Ботев" в петък от 16,00 часа.

В предстоящия кръг "Арена Футбол" ще излъчи ДИРЕКТНО И БЕЗПЛАТНО в сайтовете LIVESPORT.BG, SPORTLINE.BG И BOOKMAKERS.BG всички осем мача. Освен гостуването на „Лудогорец” във Враца интерес представляват и останалите срещи. Феновете ще могат да проследят пряко вълнуващите битки по футболните терени в цялата страна, които ще дадат отговори на много въпроси.

Ще успее ли „Берое” да запише първи точки от началото на сезона при гостуването на коравата „Монтана”? Има ли сили „Миньор” да спре на своя митичен "Стадион на мира" похода на „Литекс” към нова титла? Ще запише ли осма поредна победа ЦСКА, чийто отбор гостува на „Светкавица” в Търговище? Как ще завърши столичното дерби между "поразклатените" „Левски” и „Локомотив”? Какво ще се случи на "Тича", където среща си дават „Черно море” и „Черноморец”?

Отговорите на всички тези въпроси феновете на футбола ще намерят САМО И ЕДИНСТВЕНО В LIVESPORT.BG, SPORTLINE.BG И BOOKMAKERS.BG от петък до понеделник! Гледайте български футбол в Интернет!

ПРОГРАМА НА МАЧОВЕТЕ ОТ ОСМИЯ КРЪГ В "А" ГРУПА:

Петък, 16,00 ч. БОТЕВ (ВР) - ЛУДОГОРЕЦ ПРЯКО ПО LIVESPORT.BG

Събота, 16,00 ВИДИМА РАКОВСКИ - ЛОКО (ПД) BOOKMAKERS.BG

Събота, 16,00 МОНТАНА - БЕРОЕ LIVESPORT.BG

Събота, 16,00 МИНЬОР - ЛИТЕКС SPORTLINE.BG

Събота, 16,00 ЧЕРНО МОРЕ - ЧЕРНОМОРЕЦ LIVESPORT.BG

Неделя, 16,00 СВЕТКАВИЦА - ЦСКА LIVESPORT.BG

Неделя, 18,00 ЛЕВСКИ - ЛОКО (СФ) SPORTLINE.BG
Понеделник, 16,00 СЛАВИЯ - КАЛИАКРА BOOKMAKERS.BG

Няма коментари:

Публикуване на коментар