Бисквитки

понеделник, 26 септември 2011 г.

Силен старт за Николай Иванов

При откриванео на предизборната си кампания инж. Николай Иванов заяви, че ще работи за изпълнението на конкретни ангажименти.
Независимият кандидат за кмет на Враца инж. Николай Иванов използва оригинален начин за откриване на предизборната си кампания – със символичното закриване на сергията с празни обещания, състояло се в понеделник сутрин на Кооперативния пазар във Враца.
„Време е всички да подходят честно и отговорно към проблемите на града и общината и да престанат с демагогията и популистките обещания. Така ще работя аз и през цялата кампания ще водя откровен далог с нашите съграждани.” призова Иванов.
Събитието бе използвано и като апел към всички останали участници в предизборната битка да поемат реални ангажименти, защото празните обещания не са решение на проблемите на града и общината.
По-късно през деня претендентът за кметския пост предприе действие в подкрепа на символичното закриване на сергията с празни обещания като се включи в поставянето на пейки в ж.к. „Дъбника” и ж.к. „Сениче”.
От 19,00 ч. се състоя и официалното откриване на предизборната кампания на инж. Иванов. „Даваме старт на нещо голямо, ново и очаквано с надежда – коренен прелом в управлението на Враца и общината! Към управление, подплатено с истински професионализъм, с поглед в бъдещето и с усета за държавническа отговорност”, заяви от сцената на Драматично-кукления театър инж. Иванов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар