Бисквитки

понеделник, 4 юли 2011 г.

Днес стартира Голямата Лятна разпродажба в магазини Т МАRKET!

Чудесните летни предложения ще продължат месец и половина. Те са подходящи както за отпуската и почивката, така и за дома.
От 5 юли до 18 август, в магазините Т МАRKET в страната ще се проведе традиционната Голяма Лятна разпродажба. В продължение на месец и половина, на изключително ниски цени ще се предлагат богат асортимент стоки за дома, бита, почивката и всичко, което прави лятото още по-приятно.
„Политиката ни по отношение на промоциите се диктува на първо място от потребностите и интересите на нашите клиенти. Годината беше много активна откъм различни видове промоции на възможно най-добри цени или условия, с които предлагахме на клиентите си богат асортимент стоки. Лятото е сезонът, в който хората правят подобрения на дома си, спортуват и почиват повече. Ето защо ние предлагаме хиляди различни стоки, които ще привлекат хората, както с разнообразие, така и с изключително атрактивни цени.”, коментира г-н Вигинтас Шапокас, генерален директор на „Максима България”.
Голямата Лятна разпродажба предлага сезонни летни стоки, които са подходящи за спорт и отдих. Помислено е за любителите на природата, пътешествията и летуванията на открито - различни размери практични и красиви куфари на половин цена, хладилни чанти, стоки за плаж и излет с големи намаления.
За уютния дом и красивата градина, са осигурени комплекти инструменти, домакинска посуда и принадлежности, които всеки би ползвал с удоволствие.
Предлагат се и цели групи стоки на принципа „всичко на еднаква цена”, започвайки от 0.99лв.
Също така интересни са предложенията, които предлагат купуване на комплект стоки „две на цената на едно”, „три на цената на две” и подобни.
Първата седмица от Голямата Лятна разпродажба започва ударно с изключителни предложения, между които различни куфари, принадлежности за излет, домакински уреди, комплекти инструменти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар