Бисквитки

сряда, 6 юли 2011 г.

"Литекс" преотстъпва трима на "Ботев" Враца


На снимката: Илия Миланов ще трупа игрови минути в Ботев Враца © Gong.bg
Спортно-техническото ръководство на "Литекс" е взело решение да преотстъпи трима от своите млади футболисти на новия член на А футболната ни група "Ботев" Враца, съобщи Гонг.
Сигурни за тима, воден от Сашо Ангелов са бразилецът Ненем и продуктът на Академия Литекс Димитър Георгиев. Причината за временната раздяла на „оранжевите” с братовчеда на Дока Мадурейра, е запълнената квота за чужденци извън ЕС в състава на шампиона на България. Георгиев пък отива във Враца, за да трупа игрови опит.
Почти сигурно, в "Ботев" ще бъде преотстъпен и младежкият национал Илия Миланов. Привличането на французина Бернар Онанга Итуа, както и наличието на Николай Бодуров, Пламен Николов и Александър Барт ще направи задачата на Миланов да се бори за място в състава много трудна.
В същото време още трима футболисти си тръгнаха от подготовката на Ботев Враца. Вчера багажа си стегнаха защитниците Николай Маринов и Павел Петков, както и нападателят Илия Длагонски.
Маринов има опит от престоя си в Спортист Своге, Петков пък запоследно игра за Банско. Длагонски изкара последната година в Ботев, но след като не можа да се наложи в състава, реши да си тръгне.
Междувременно стана ясно, че турнето на Ботев в Бразилия е напът да се провали. Организаторите от страната на кафето не са успели да намерят самолетни билети за 35-членната делегация на врачани, която трябваше да замине между 10 и 17 юли.

Няма коментари:

Публикуване на коментар