Бисквитки

сряда, 9 март 2011 г.

Младежи от ГЕРБ Козлодуй подкрепиха среща на майки на деца със деца със специални образователни потребности



По повод отбелязването на 8-ми март членове на Младежи ГЕРБ Козлодуй подкрепиха провеждането на среща, на майки на деца със деца със специални образователни потребности от община Козлодуй.
Младежите подсигуриха почерпка на присъстващите на срещата, която се проведе в клуб „Сити”, в Козлодуй в празничния ден. Те подариха гербер на всяка  една от дамите и им пожелаха да бъдат все така силни, упорити и всеотдайни майки.
Организатор на срещата бе Таня Велкова – ресурсен  учител на деца със СОП в СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” в Козлодуй. 

ПП ГЕРБ Мизия поднесе цветя на дамите в общината за  8-ми март

   В слънчевото утро на  8-ми март - Деня на жената, общинският  ръководител на ПП ГЕРБ Мизия Теодоси Берчев поднесе цветя на 150  жителки на Мизия. Пъстрите символи на празника бяха подарени на всички учителки в ОУ ”Цанко Церковски”, ПГХТ „Васил Левски”, ОДЗ „Незабравка”, ОДЗ „Детелина” и на  служителките от „ВиК” Мизия.
  Цветя с малки поздравителни картички получиха и всички дами - членове и симпатизантки на ПП ГЕРБ в с.Софрониево, лично от Персиян Георгиев – член на Управителния  съвет на ПП ГЕРБ Мизия.
  Изненадани с цвете бяха и всички жени, представителки на партията в с. Крушовица, поднесени от Мариана Петкова – член на общинското ръководство на ГЕРБ Мизия. Тази инициатива бе осъществена и в с. Липница  от Веско Илиев, също представител на УС на общинската структура на партията.
Цветя за 8-ми март получиха и дамите в община  Борован

    200 жителки на община Борован бяха зарадвани с цвете и картичка на 8-ми март от общинското ръководство на ПП ГЕРБ  Борован. „Честит празник, скъпи дами! гласи надписа на малките картички, прикачени към всяко цвете, получено от представителките на нежния пол в региона. Всички те бяха  приятно изненадани на работните си места в институциите, търговските обекти и по пешеходните улици в селата. С много усмивки и вълнение дамите приемаха своите подаръци.

Няма коментари:

Публикуване на коментар