Бисквитки

четвъртък, 10 март 2011 г.

Ехо от 8 март



ГЕРБ Хайредин зарадва дамите в общината
С красиво живо цвете и прикачена на него картичка с поздрав от ПП ГЕРБ, членове  на общинската организация на партията поздравиха дамите в населените места на община Хайредин. Неуморните жени получиха приятната изненада на работните си места.
В с.Михайлово лично кмета на кметството Валери Крумов засвидетелства уважение на по-красивата част от жителите на селото.
Общинският председател на партията Силвия Крумова пък присъства на общоселско  увеселение в с.Рогозен, където всички присъстващи дами получиха цвете от нея. Тя  пожела на всички чаровни жени да бъдат все така красиви, усмихнати и много обичани.

ГЕРБ Оряхово изненада дамите в града за празника на жената
Общинското ръководство на ПП ГЕРБ Оряхово и координаторът на структурата за Росен Жеков изненадаха дамите, работещи в общинската адмнистрация и институциите в  Оряхово за втора поредна година. Със 100 гербера по повод осмомартенския празник бяха зарадвани жителките на крайдунавското градче.

Празникът в Ракево и Галатин
Общинското ръководство на ПП ГЕРБ Криводол уважи тържествата, провели се в селата  Ракево и Галатин, община Криводол, по повод отбелязването на  8-ми март - Международен ден на жената.
Организаторката на празника в Ракево г-жа Ненка Петрова и всички присъстващи дами от селото получиха цветя и подаръци от представителите на партийната структура. Тържеството протече с много забавления, танци и веселие. На тръгване           домакините заявиха желанието си да поканят своите гости и на следващата си инициатива.
Празничното честване на 8-ми март в с. Галатин бе организирано от г-жа Веска  Георгиева и на него присъстваха над 30 дами. На всяка една от тях членовете на общинското ръководставо на ПП ГЕРБ Криводол също подариха по едно цвете и малко  подаръче. Тържеството бе изпълнено със смях, музика и танци, а гостите отново получиха покана за нови съвместни дейности.

Няма коментари:

Публикуване на коментар