Бисквитки

четвъртък, 10 март 2011 г.

Театърът представя


В събота - 12 март в куклена зала от 10.30 часа е новото заглавие за малчуганите „Малката Баба Яга” от Отфрид Пройслер. Премиерата на постановката бе през тази седмица, а отзивите за нея са повече от ласкави.
Децата във Видин пък ще могат да видят във вторник и сряда едно друго детско заглавие – „Танцуващи ръце”. Цели 6 представления ще има врачанската трупа в крайдунавския град. На 15 март постановките са от 11, 12 и 16 часа, а на 16 март от 9.45, 11 и 12 часа на сцената на местния драматичен театър. Като част от турнето ни във Видин вечерта на 15 март пък ще бъде показано и хитовото за този сезон заглавие „Шекспир – Събрани съчинения” от Джес Адам Даниъл.
В понеделник и вторник – 14 и 15 март в камерна зала на ДКТ – Враца гостува спектакълът „Столовете” от Йожен Йонеско. Постановката е копродукция на Малдрамски театър /Битола, Македония/ и Врачанския Драматично-куклен театър. Билетите за този спектакъл все още могат да се намерят на билетна каса.
В четвъртък, 17 март от 19 часа  и във Враца „Шекспир – Събрани съчинения” от Джес Адам Даниъл.
В събота, 19 март /когато е работен ден!/ на голяма сцена гостува звездата от няколко телевизионни предавания Христо Гърбов. Той е част от продукцията на Русенския театър „Сава Огнянов”. Постановката е „Вечеря за глупаци” от Франсис Вечер, а началният й час е от 19 часа.
Съботната среща на 19 март с малчуганите е в куклена зала от 10.30 часа, когато ще бъде представено актуалното заглавие за сезона „Пролет, добре си ни дошла!”

Няма коментари:

Публикуване на коментар