Бисквитки

петък, 28 януари 2011 г.

Убийство в село Горна Кремена

На 25 чнуари  в 13:05 часа в ОДЧ на РУП – Мездра е получено съобщение от С. В. Т. от с. Горна Кремена, че е намерила починал в домът си лицето В. Н. Т., находящ се в с. Горна Кремена.
Трупа е транспортиран за аутопсия в секционна зала на МБАЛ „Хр.Ботев” - Враца. От извършената съдебна експертиза на трупа се установи, че причина за смъртта на В. Н. Т. е нанесена тежка телесна повреда /по тялото на пострадалия са установени множество кръвонасядания и хематоми по крайниците, в областта на главата, тила и гърдите. Счупени са всички ребра от дясно и четири ребра от ляво и счупена гръдна кост. Установени са кръвонасядания по вътрешните органи./
От извършения допълнителен оглед на местопроизшествие се установи, че са последователно разбити два броя врати на къщата на В. Н. Т. /врата на тераса и вътрешната врата на същото помещение/, като по този начин е проникнато във вътрешността на къщата, на първия етаж, обитаван от В. Н. Т.. Стаите на първия етаж на къщата на В. Н. Т.  са намерени в безпорядък, с разхвърляни по пода дрехи и вещи, като гардеробите и чекмеджетата на мебелите са отворени и преровени.
От проведените следствени действия  се установи, че липсва сума от около 250,00 – 300,00 лева.
По случая в РУП - Мездра е заведено досъдебно производство.
Работата по изясняване на случая продължава.

Няма коментари:

Публикуване на коментар