Бисквитки

сряда, 26 януари 2011 г.

„Ботев“-Криводол претърпя загуба като гост с 2:1 от „Чавдар“-Бяла Слатина


Двубоят се игра на стадион „Ракета“ в с. Бърдарски геран. Още в 15-ата минута Борис Петков имаше възможност да открие резултата, но ударът му от около 20 метра срещна напречната греда. В 30-та минута обаче той се реваншира за пропуска и с удар от пеналта направи безпомощен вратарят на домакините за 0:1. В 42-ата минута след центриране от статично положение и грешка на вратаря Боян Данов Владислав Василев вкара за 1:1. При този резултат приключи първата част на мача. Второто полувреме започна с натиск на тима от Бяла Слатина и голът не закъсня. В 47-ата минута след центриране от пряк свободен удар и неразбирателство в отбраната на гостите Влади Василев покачи на 2:1. В 72-ата минута Дочев изведе Петров сам срещу вратаря на домакините, но нападателя стреля право в ръцете на  стража. В 87-ата минута влезлият като резерва Георги Иванов бе фаулиран в наказателното поле от Григоров, но реферът Илиян Маринов не посмя да отсъди дузпа в полза на „Ботев“-Криводол, въпреки претенциите на футболистите. Така двубоят завърши при резултат 2:1 в полза на „Чавдар“. „Получи се добра проверка и за двата тима. Както ние, така и домакините имаха своите възможности за голове. Доволен съм от момчетата“, коментира след срещата старши-треньорът  Иван Ценов. Следващата контролна среща на „Ботев“-Криводол е в събота отново срещу „Чавдар“-Бяла Слатина. Двубоят ще се играе от 13.00 часа на стадион „Септември“ в с. Краводер.
Междувременно стана ясно, че нападателят Симеон Баев е уволнен дисциплинарно от „Ботев“-Криводол. Въпреки че има договор за още година и половина, Баев не се е появявал на тренировки от 15 дни. На днешното заседание на Арбитражния съд единственият проблем, който бе обсъждан бе месечното възнаграждение на футболиста. „Баев бе подал  заявление, че има да получава заплати по 900 лева и Арбитражният съд поиска от мен да представя договора на футболиста. В крайна сметка стана ясно, че неговата заплата е 520 лева“, коментира президентът Петър Данчев. Той допълни, че въпреки поканата към Баев да дойде в Криводол и да си получи дължимите суми до днес той не го е направил. „Държанието на Симеон Баев не е коректно и професионално и за това от днес той е уволнен дисциплинарно от клуба“.
Състав на „Ботев“-Криводол в контролата с „Чавдар“: Данов /капитан/, Милчев, Димитров, Зарчев, Каменов, Манолов, Дочев, Кунчев, Ефремов, Петков, Петров /Маринов, Ставрев, Иванов, Ценов, Гачовски/

Няма коментари:

Публикуване на коментар