Бисквитки

петък, 10 декември 2010 г.

Банка гони тв водещ от Оряхово за 60 лева

Гневно писмо, в което се изисква незабавно изплащане на задължението към Банка ДСК получил водещият на новинарската емисия по Би Ти Ви Юксел Кадриев, като в обратен случай от институцията заплашили, че ще предприемат по-сериозни мерки, пише в. „Уикенд”.
За тежкото финансово положение на оряховчанина се говори от години, като именно неразбориите в материален аспект разделиха Юки и бившата му съпруга – Бонка. Откакто е сам обаче, водещият не само че не се съвзе финансово, но и затъва все по-надълбоко. Според близки до Кадриев основната причина той да си ходи все безпаричен е страстта му към хазарта, по която той пръскал иначе не малкото възнаграждение, давано му от медията.
Унизителното за Юксел в случая е обаче, че задължението му към въпросната банка се равнява на нищожните 61,54 стотинки, които му остават да изплати от потребителски кредит от 20 000 лева.
Задължението Кадриев така или иначе нямал намерение да погасява, затова от банката наложили запор на заплатата му, за да си приберат парите. Успели, но останали едни малко над 60 лева, за които Кадриев си правел оглушки.
Не се знае другата официална институция обаче, на която Кадриев дължи 10 000 лева – Първа инвестиционна банка как ще си прибере отпусната му сума, лихвите и глобите към нея, а за кредиторите, дали на водещия пари на ръка, да не говорим.

Няма коментари:

Публикуване на коментар