Бисквитки

понеделник, 27 януари 2014 г.

Кой е изработил рекламния филм по проект „Враца – врата към древността”

Отделните дейности и поддейности по проекта (информационно обслужване с табели и табла, указателни табели, 3D Mapping, 3D визуализация, виртуални турове, опазване, рекламна дейност – филм, клип, промоции и др.) съответстват на един интегриран план за развитие, необходим да превърне едно достойно наследство в ценен ресурс, способен да активира механизма за регионално и местно развитие и по този начин да генерира:
ü  повишаване на инвестициите във Врачанския район;
ü  създаване на работни места и увеличаване на заетостта;
ü  увеличаване на доходите, реализирани на база повишаване на броя на туристите;
ü  нарастване на социалното благосъстояние на населението, което няма парично изражение (културно развитие на гражданското общество, възстановяване и съхранение на паметниците и ценностите, наследени от миналото).

В тази връзка, обществената поръчка е една, с предмет: „Изработване и разпространение на иновативни информационни, маркетингови и рекламни материали за туристическия продукт ”Враца – врата към древността”. Избраният изпълнител е Маг Адвъртайзинг ООД. Рекламният филм е само една от всичките дейности, възложени на изпълнителя.
Договорът е на стойност 279 хил. лв., а задачите са за разработване на туристически пакети, виртуални турове, 3Д визуализации в Google, QR кодове и други; флаери, дипляни, рекламен пътеводител на туристическия район на 6 езика; Цветни дипляни на български език и на 5 езика за чуждестранни изложения; публикации в рекламни каталози в съседни държави – Сърбия, Македония, Гърция и Румъния; 3D Mapping спектакли в 3 града в България; Изработване и поставяне на указателни табели и информационни табла на туристическите обекти; Изработване на 20 минутен рекламен филм за туристическия продукт; Изработване и излъчване в национална телевизия на 30-секунден рекламен клип.


 Община Враца

Няма коментари:

Публикуване на коментар