Бисквитки

четвъртък, 30 януари 2014 г.

Крими хроника


На 28.01.2014г., в УП”Дъбника” е получено съобщение, че в магазин за продажба на цигари и алкохол находящ се в гр. Враца, ж.к.”Дъбника”, неизвестно лице откраднало  бутилка уиски.  След проведените издирвателни мероприятия  е установено, че кражбата е дело на две 17-годишни момчета от гр. Враца.
 На 29.01.14г., на територията на селата: Бели извор, Власатица, Лиляче, Паволче и Згориград е проведена полицейска операция с цел: повишаване чувството за сигурност на гражданите, противодействие на битовата престъпност, кражби на животни, от частни домове и превантивни мерки срещу престъпления от всякакъв вид, противодействие на незаконния добив, транспортиране и съхранение на дървен материал. Проверени са 6  заведения, МПС, физически лица.  Не са констатирани нарушения.
За времето от 22.30ч.на 29.01.14г. до 02.30ч. на 30.01.2014г., на територията на гр.Враца и гр.Криводол е проведена полицейска операция по време на която са извършени проверки на 6 заведения, МПС, физически лица. Не са констатирани нарушения.

Регионален говорител на МВР:
Красимир Василев
                                                                         


Няма коментари:

Публикуване на коментар