Бисквитки

сряда, 4 декември 2013 г.

Крими хроника

На 03.12.2013г., на територията на гр.Враца и гр.Криводол  е проведена полицейска операция с цел:  контрол на неправомерно престояване и паркиране на МПС пред увеселителни заведения и други обществени места. Установяване на малолетни и непълнолетни лица в нощните увеселителни питейни заведения. Проверка за наличие на стоки без акцизен бандерол. Повишаване чувството за сигурност на гражданите, противодействие на битовата престъпност, кражби на животни, от частни домове и превантивни мерки срещу престъпления от всякакъв вид. Противодействие на незаконния добив, транспортиране и съхранение на дървен материал. Няма констатирани нарушения.
След ОИМ за кражба на  лозарска пръскачка, самоделен електрожен и около 20кг. ел.проводници, извършена на 15/16 ноември 2013г. от гараж в гр.Бяла Слатина  е установено, че извършители са три криминално проявени лица от гр.Бяла Слатина.
На 03.12.2013 год., в 22.45 часа в РУП Мездра се явил 18-годишен жител на гр. Мездра, който е заявил , че около 22.20 часа на кръстовище в гр. Мездра, две непознати лица му нанесли побой и отнели чантичка в която имало два мобилни телефона и лични документи. След бързи ОИМ и ПСД е установено, че извършители на грабежа са лицата: Р.А./18г./ и С.М./19г./ от гр.Мездра. 
След ОИМ за кражба на 250 циментови блокчета с размери 35/25/20см., от вила в в землището на с.Селановци е установено, че извършители на деянието са лицата:  К.И./39г./ и М.Т./17г./ от с.Селановци, които продали блокчетата на жител на село Остров.
След ОИМ за кражба на духов музикален инструмент „Баритон”, собственост на 77-годишен жител на гр.Оряхово, извършена на 28.11.2013г. е установено, че извършител на кражбата   е лицето  В.Н./31г./ от гр.Оряхово.
На 02.12.2013г., в 14.40ч. в  гр.Оряхово е спрян за проверка лек автомобил „Мазда”, управляван от Л.Р./47г./ от с. Остров. Установено  е, че водача е неправоспособен- управлява МПС в едногодишен срок от наказването му за отнето свидетелство за управление на МПС.  По случая е образувано БП.

  Регионален говорител на МВР:
Красимир Василев
                                                                         


Няма коментари:

Публикуване на коментар