Бисквитки

сряда, 23 октомври 2013 г.

ВЪЗНИКНАЛИ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОД МВР - ВРАЦА

На 22.10.13 в 14.23 ч.  в ОДЧ на РУП-Б.Слатина е получен сигнал от В. С.от с.Търнава, че на 21.10.3 НИ използвайки подбран или подправен ключ е прониквал в домът му горепосоченият адрес откъдето е извършил кражба на  1 преносим компютър   негова собственост на стойност около 800. Започнато е ДП по описа на РУП-Б.Слатина.
 На 22.10.2013г. около 11:45ч. в с.Крапец, общ.Мездра, при извършване на проверка в частен дом, собственост и обитаван от В. Т. служители на електропреносна компания установяват, че е осъществено неправомерно присъединяване към електроразпределителната мрежа, чрез поставяне на мост от проводник ПВВМБ1 със сечение 4 кв.мм между вход на главен и изход на вторичен предпазител в електромерното табло, с което са създадени условия за непълно отчитане на потребената електроенергия.
            Местопроизшествието е посетено от дежурна група и е извършен оглед.
            По случая в РУП-Мездра е образувано ДП по описа на РУП-Мездра.
От проведените ОИМ и ПСД по ДП образувано за извършена кражба на 1  мобилен телефон на стойност 420лв. собственост на Н. Л. станала на 15.05.2013г. в гр.Враца,  се установи, че не се касае за кражба а за  друго  престъпление от НК. Телефонът е намерен и иззет от лицето Л. С. от с.Бели извор и върнат на собственика
            От проведените ОИМ и ПСД по ДП образувано за извършена кражба на 1 мобилен телефон на стойност 130лв. станала на 27.02.2013г. от жилище находящо се в гр.Враца, използвайки невниманието на собственика Н. А.се установи, че извършител на деянието е лицето С. Х. от гр.Враца. Телефонът е намерен, иззет и върнат на собст
На 15.10.2013 год. в РУ”Полиция” - Мездра е получен сигнал от С. И. от с.Върбешница за извършена кражба на домашни животни /2 кокошки/ от стопанска постройка в с.Върбешница. По случая в РУ”Полиция” - Мездра е образувано ЗМ .
От проведените ОИМ и ПСД се установи, че извършител на кражбата е лицето Н. И. жив. в с.Върбешница. От лицето е снето сведение, след което е освободено. Преписката е изпратена на РП - Мездра.
На 22.10.2013г.в 20.20ч чрез тел. 112 в ОДЧ на РУП Козлодуй е получено съобщение от М. Ц. жив. с.Бутан затова че му е извършена кражба на акумулатор 53 аh, неустановена марка от л.а. „Мазда-323”, собственост на Т. К. от с. Алтимир, а ползван от М.Ц.. От проведените бързи ОИМ се установи, че извършители на кражбата са Р. П. жив. в с. Бутан, обл.Враца и В. П.   жив. в с. Бутан, обл.Враца. Откраднатата вещ е изхвърлена от извършителите и не е намерена. По случая в РУП Козлодуй е образувана преписка.
           На 23.10.2013г. в 03.55ч. в РУП-Враца е получено съобщение от Ц. И. жив.гр.Враца, който е заявил, че на същата дата около 03.40ч. НЛ е запалило автомобилна външна гума поставена на площадката пред входната врата на  апартамента му.При извършеният оглед е установено, че вследствие на огъня е обгоряла боята по металната входна врата на жилището и опушени стените от седмият етаж до покрива на блока.
Нанесената щета според тъжителя е на стойност от 200 лв.
По случая в РУП-Враца е образувано ДП.

Данни за станали ПТП
На 22.10.2013г. около 11.40ч. в гр.Враца катастрофира като се блъска л.а.”Мицобиши Колт” управляван от Б. И. жив. гр.Враца водач категория „В” стаж-5месеца и л.а.”Фолксваген Поло” управляван от Д. Ц. жив. гр.Враца водач категория „В” стаж-5год.В следствие на удара един от автомобилите  блъска паркираният л.а.”Шкода Фабия”.
Убити и ранени- няма.
Щети по двете МПС-1000лв.
Причини:Отнемане на предимство.
Водачите изпробвани за алкохол с Дрегер -пробите отрицателни.

На 22.10.2013г. около 14.10ч. в гр.Враца  катастрофират като се блъскат л.а.”Пежо”306 управляван от М. К. жив. гр.Враца и тролейбус управляван от И. И. жив. гр.Враца водач категория „Д” стаж-25год.
Убити и ранени-няма.
Щети по двете МПС-20лв.
Причини:Неспазване на дистанция.
Водачите изпробвани за алкохол с Дрегер -пробите отрицателни.
На 22.10.2013г. около 17.00ч. гр.Враца катастрофират като се блъскат л.а.”Мерцедес” управляван от И. И. жив.гр.Мездра водач категория „С” стаж-14год. и л.а.”Ауди” собственост на Т. С. жив. гр.Враца.
Убити и ранени-няма.
Щети по двете МПС-200лв.
Причини:Неправилна маневра (движение на заден ход).
Водачите изпробвани за алкохол с Дрегер -пробите отрицателна.
На водача Иванов е съставен АУАН по ЗДвП.
На 22.10.2013г. около 17.55ч. в гр.Враца катастрофира л.а.”Опел Астра” управляван от И. К.жив. с.Нефела водач категория „В” стаж-4год. като блъска паркираните л.а.”Опел Астра” собственост на И.К. Н.жив.гр.Враца и паркираният л.а.”Мерцедес”А140 собственост на В. П.жив.гр.Враца.
Убити и ранени-няма.
Щети по трите МПС-300лв.

Причини:Движение сне съобразена скорост с характера и интензивността на движение. Водача И.К. изпробван за алкохол с Дрегер -пробата отрицателна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар