Бисквитки

сряда, 23 октомври 2013 г.

ШАХМАТЕН ТУРНИР В КОЗЛОДУЙ

От 31 октомври до 3 ноември 2013 г. в град Козлодуй в залата на кафе-театъра в Дома на енергетика ще се проведе Европейска купа по ускорен шахмат Дунав”, която се организира от Българската шахматна федерация и от Европейския шахматен съюз, със съдействието на „АЕЦ Козлодуй” ЕАД. В турнира ще вземат участие 10 елитни състезатели от дунавските страни. България ще бъде представена от суперзвездата на българския шахмат – 19-я световен шампион гросмайстор Веселин Топалов.
Главен съдия на турнира ще бъде международният съдия Владимир Шакотич, изпълнителен директор на Европейския шахматен съюз. Техническата конференция ще се проведе на 31.10.2013 г., от 21:00 ч., в хотел “Истър”.
Откриването на турнира е в 9:45 ч. на 1 ноември, а началото на първия кръг на турнира е в 10:00 ч. Изпълнителният директор на АЕЦ Козлодуй Иван Генов, който е председател на организационния комитет, ще направи първия ход.
Организационният комитет кани всички любители на шахмата да се насладят на изкуството на най-добрите гросмайстори от дунавските страни.



Няма коментари:

Публикуване на коментар