Бисквитки

сряда, 31 октомври 2012 г.

Крими хроника

На 30.10.2012 г., в сектор „Пътна полиция” - МВР-Враца е представен за регистрция автомобил „Фолксваген Туарег”. При проверката е установено, че автомобила е обявен за издирване в АИС ИД – Интерпол, като обект на кражба от Руската Федерация. Колата е представена за регистрация от лицето В.К./46г./ от с.Хайредин. Автомобилът е иззет. Уведомена е Окръжна прокуратура-Враца.
  В РУП-Б.Слатина, от тел.112 е получено съобщение за горящ лек автомобил в гр.Б.Слатина, ул.”Я.Сакъзов”. От изкършеният оглед е установено, че гори лек автомобил „Фолксваген Джета”. Вследствие на палежа е изгорял двигателният отсек на автомобила, предна броня, декоративна решетка и предните фарове. Ще бъде извършен допълнителен оглед. Образувано е дознание.
В РУП-Мездра от тел.112 е получено съобщение, че в гр.Мездра, от незаключен на улица лек автомобил „Фолксваген”, неизвестно лице е извършило кражба на: лична карта,СУМПС с контролен талон и други документи на автомобила, дебитна карта, 1 500 лв.
В РУП-Козлодуй е получен сигнал от „ЧЕЗ Разпределение България”, че при извършени проверки на 7 резервни трансформатори в трафопостове е установено, че от неуточнена дата до 30.10.2012г., неизвестни лица са откраднали около 4410 кг. трансформаторно масло.



Регионален говорител на МВР:
Красимир Василев

Няма коментари:

Публикуване на коментар