Бисквитки

вторник, 25 октомври 2011 г.

Генерална подкрепа за Николай Иванов на балотажа

Валери Стаменов, Светла Кръстева и четирима общински съветници застават зад независимия кандидат

Независимият кандидат за кмет на община Враца инж. Николай получи широка подкрепа преди балотажа в неделя. За втори тур той ще бъде подкрепен от неговите доскорошни опоненти Валери Стаменов от ВМРО, Светла Кръстева от Българска социалдемократическа партия, избраният за общински съветник като независим кандидат Иван Узунов и водачът на листата на земеделците д-р Георги Комитски. Красимир Богданов от ВМРО – БНД, също участник състава на новия местен парламент, подкрепи инж. Иванов от името на Кирил Илиев, кмет на село Бели Извор.

„Смятам, че на първи тур мажоритарният вот не беше фактор, за сметка на партийния. Това трябва да се промени в неделя”, заяви Светла Кръстева. „Подкрепям Николай с ясното съзнание от необходимостта да се извърши промяна в града, на каквото той е способен”, пък каза Валери Стаменов.

„Благодаря на всички съграждани, които ме подкрепиха. Уверен съм, че на втори тур врачани ще дадат вота си за една истинска промяна в нашата община. Вярвам в успеха на моята кандидатура. Първият тур премина свободно и демократично, но за съжаление с много лоша организация на изборния процес. Голяма част от хората не успяха да стигнат до урните, заради недостатъчен административен капацитет на изборния апарат”, заяви инж. Николай Иванов.

Той прие поканата за диспут с кандидата на ГЕРБ Петя Аврамова като изрази надеждата на него тя да бъде себе си и отново призова за воденето на толерантна кампания в оставащите три дни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар