Бисквитки

вторник, 25 октомври 2011 г.

В Ботев Враца разбрали последни за назначението на Джамбазки в Литекс


Президентът Чавдар Атанасов и изпълнителният директор Пламен Николов разбрали за смяната от телевизията

В Ботев Враца разбрали последни за назначението на Джамбазки в Литекс
Най-изненадани от назначаването на Атанас Джамбазки в Литекс бяха в тима на Ботев Враца

Както е известно, сензацията стана снощи, след като ръководството на ловешкия клуб в лицето на Гриша Ганчев и Трифон Попов обяви, че Любослав Пенев ще поеме футболните ни национали, а Джамбазки ще го наследи в Литекс.


Най-изненадани от новините обаче останаха шефовете на Ботев Враца. Атанас Джамбазки пое северозападния клуб в началото на сезона и под ръководството му тимът започна да дава признаци на стабилизация и установяване във футболния елит.

Ръководството на клуба дори похвали работата на треньора.
Президентът на Ботев Чавдар Атанасов и изпълнителният директор Пламен Николов обаче останаха неприятно изненадани от новата крачка в кариерата на Джамбазки.

Ръководството на Ботев е било в абсолютно неведение за намеренията на Литекс да привлече специалиста.


„От телевизията разбрах тази новина. Все още се чудим как да я възприемем. Определено няма да правим проблем на Джамбазки да продължи да се развива и се радваме, че за краткия му престой отбора започна да демонстрира добра игра".

"Пожелаваме му успех, а утре ще се оформят всички документи по освобождаването му, но това не бе коректна постъпка от негова страна", коментира Атанасов।
Гол।бг
Гонг съобщи, че
нито един треньор в лагера на Ботев обаче не разполага с ПРО-лиценз, което налага и сядането на Пламен Николов на пейката в предстоящия мач с Калиакра। Николов подчерта, че напускането на Джамбазки е дошло и в много неподходящ момент, тъй като тимът тъкмо се е бил съсредоточил върху подготовката за въпросната среща, от която врачани задължително ще търсят три точки.

Пламен Николов добави още, че в личен разговор впоследствие, Атанас Джамбазки му е дал много неоснователни доводи за напускането си. Николов определи хода като неетичен.

Георги Станков ще води тренировките на Ботев Враца в следващите дни, докато се мисли за бъдещето на поста.

ли

Няма коментари:

Публикуване на коментар