Бисквитки

сряда, 26 октомври 2011 г.

И хората зад Томов подкрепиха Николай Иванов



Фенклубът на Ботев Враца и Движение „Свободен избор” се разграничиха от действията на отпадналия кандидат за кмет Григор Томов

Увеличава се броят на партиите, сдруженията и личностите, които застават зад кандидатурата на независимия кандидат за кмет на община Враца инж. Николай Иванов. На пресконференция, провела се в залата на Търговско-промишлената палата своята подкрепа заявиха местните структури на ПП Ред, законност и справедливост и ПП Движение „Свободен избор”, представлявано от кмета на с. Нефела Радослав Котов. Малко преди срещата с медиите, от футболния фен клуб „Ботев Враца завинаги” също декларираха че поддържат кандидатурата на Иванов.

„Заставам зад професионалната кандидатура на инж. Иванов. Това е човекът с опит, който може чрез широка подкрепа от обществото да започне нужната промяна в нашата община”, заяви Славян Янков. „Общинското ръководство не бива да дели кметовете на села на наши и ваши. В Николай Иванов виждам достойния кмет, който ще работи и за тези, които не са гласували за него”, добави Радослав Котов.

По повод посещенията на Враца от страна на министри в последните дни, инж. Николай Иванов заяви, че ако спечели изборите, още от първия ден ще напомня на централната власт за ангажиментите, които бяха поети както в седмицата между двата тура на изборите, така и в последните две години.

Няма коментари:

Публикуване на коментар