Бисквитки

понеделник, 13 декември 2010 г.

Фирма ще инвестира във Врачанския балкан

Инвестицията на “Томеком” ЕООД във Врачанския Балкан предвижда реконструкция на съществуващия почивен дом “Леденика” и подмяна на овехтелите бунгала с нови жилищни структури, с което да превърне имота в уникално за региона рекреационно място за отдих и развлечение. Естественият наклон на терена позволява сградите в селището да се решат по начин, по който се осигурява уникална гледка за всеки един от почиващите в комплекса. Комплексът ще бъде място както за пълноценна почивка, така и за спорт и развлечения, тъй като условно е разделен на няколко зони, където гостите могат да изберат най-добрия начин за прекарване на свободното си време.
Почивният дом ще се трансформира в модерен хотел със СПА-център и басейн за гостите на хотела и обитателите на селището, заедно с кабинети, в които ще се предлагат различни СПА и козметични процедури. Капацитетът на селището ще бъде 50-55 хотелски стаи, 32 жилища апартаментен тип и 50 жилища в дву- и четири-фамилни сгради. Новите жилищни структури ще се състоят от отделни групи дву и четири-фамилни жилища и две сгради с жилища апартаментен тип. Осигурени са достатъчен брой паркоместа за гостите на комплекса.

В комплекса има множество възможности за развлечения и отдих, съчетани с прекрасна паркова среда, алеи за разходка, цветни лехи и зелени кътове: спортни съоръжения - тенис-кортове, игрище за волейбол и баскетбол, миниголф, полигон за пейнтбол, стрелба с лък, детски площадки. Предвидено е изграждането на зона за пикник с ресторант- барбекю, оформено около естествената пещера, както и кафе-клуб в близост до зоната за спорт. В близост до малката пещера и барбекюто на естествени полуоткрити пространства в масива се оформят кътове за отдих със стационарни дървен пикник маси с пейки и шезлонги.

Няма коментари:

Публикуване на коментар