Бисквитки

вторник, 14 декември 2010 г.

СОУ „Никола Войводов” във Враца грабна награди



Голям интерес предизвика конкурсът за детска рисунка на тема „Снежна приказка“,  организиран от Центъра за работа с деца. Журито разгледа и оцени над 200 творби на младите таланти, а на 10 декември бяха отличени и наградени най-добрите художници в отделните възрастови групи. Първа награда бе присъдена на Емилия Чавдарова Иванова от 5 г клас на СОУ ”Никола Войводов” с преподавател Валентин Леков, а ученикът Владислав Драганов- ІІІ б- от група по СИП Изобразително изкуство с преподавател Евгений Карталов получи награда в първа възрастова група „Поощрение”. Картините са подредени в експозиция в „Синята зала“ на Младежкия дом във Враца, за да може всеки посетител да разгледа ученическите творби, пресъздали вълшебството на истинска снежна приказка.
Традиционно най-масово участие имаха учениците от СОУ ”Никола Войводов” - Враца, които за пореден път показаха завиден талант и за никого не бе изненада, че призовите места бяха присъдени именно на възпитаници на училището.
На церемонията по награждаването на участниците в изложбата, присъстваше и голяма група ученици от СИП Изобразително изкуство с преподавател Евгений Карталов. Децата с голям и нескрит интерес наблюдаваха и коментираха рисунките на участвалите художници в тази последна за годината проява, но не и за в бъдеще.

Няма коментари:

Публикуване на коментар