Бисквитки

петък, 1 юни 2018 г.

ГЕРБ – Враца отново подари празник на децата по повод 1 юни

. Стотици момчета и момичета се събраха на пл. „Христо Ботев”, където се проведе традиционният хепънинг „Алея на мечтите”. Официални гости на събитието бяха народният представител инж. Петя Аврамова, общинският ръководител на партията Малина Николова, общинските съветници от ГЕРБ, представители на общинското ръководство, на младежката и женската структура на партията.

„1 юни е най-усмихнатият и вълнуващ ден в годината! Днес е вашият празник, а ние с цялата си обич и всеотдайност се опитваме да го направим незабравим. Посвещаваме този прекрасен ден на вас, защото го заслужавате. Нека вълшебството и магията на детството ви съпътства през целия ви живот! Бъдете здрави, винаги усмихнати, мечтайте и сбъдвайте мечтите си”, каза при откриването на тържеството Петя Аврамова.
Ръководителят на структурата на Младежи ГЕРБ Ивайло Иванов пожела на децата много сбъднати мечти и щастливи мигове.
„Бъдете здрави, любознателни и нека винаги да има слънце в живота ви”, допълни той.
Празникът започна с пристигането на Вълшебната фея, която обяви Конкурс за рисунка на тема „Моята мечта”. В него се включиха над 50 малки художници, които пресъздадоха мечтите си в картини.  Творбите бяха оценявани от жури в състав: Росица Стоянова, Галина Романова и Евгени Карталов – художници и преподаватели по изобразително изкуство. Те присъдиха общо 8 награди за рисунка на асфалт и 4 награди на участниците в конкурса за колаж на тема „Моята Враца”.
По време на празника се проведе и надиграване „Ръченица”. Над 50 момичета и момчета танцуваха под ръководството на Геновева Спасова, Валери Спасов и представители на детски танцов състав „Радост”.  Журито определи шестимата победители, а всички участници получиха много лакомства и награди, осигурени от ГЕРБ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар