Бисквитки

събота, 26 май 2018 г.

Баскетболисти в съревнование за купата на Община Враца            Отбори от града и страната взеха участие в седмото издание на турнира по баскетбол за купата на Община Враца. Спортното събитие бе открито от кмета Калин Каменов, който заяви, че турнирът е възможност за изява на най-добрите баскетболисти. Кметът пожела на участниците да са упорити и никога да не се отказват от спорта.
            Първият двубой между младите спортисти бе финалът на момчетата  до 10 годишна възраст, където отборът на „Ботев 2012" се изправи срещу тима на "Видабаскет" - Видин. Програмата ще продължи с мачове в петте възрастови групи, съответно момчета до 10, 12, 14, 16 и 19 години. В турнира са включени и три мача при мъжете. От местния клуб по баскетбол коментираха, че най-сериозен съперник на мъжете е тимът на "Чавдар" - Троян, който тази година играе професионално в А група.
            Проявата за купата на Община Враца се организира от баскетболен клуб „Ботев 2012", със съдействието на местната администрация и Националната аматьорска лига по баскетбол. Всички спортни срещи ще се проведат в спортната зала на ППМГ „Акад. Иван Ценов" в града.
           


Няма коментари:

Публикуване на коментар