Бисквитки

понеделник, 21 май 2018 г.

Спонджбоб са победителите в тазгодишното издание на Лов на съкровище Враца

Тази неделя  за четвърта поредна година се проведе Лов на съкровище Враца. Темата на лова бе “Долната земя” , а сюжетът бе вдъхновен от местните легенди и обичаи. Участниците трябваше да преминат през многобройни следи и да изпълнят поставените им от организаторите предизвикателства в опит да спасят светът такъв, какъвто го познаваме.

Ловът тази година беше по-високотехнологичен, като участниците се ориентираха по загадките и картата с помощта на специално създадено за събитието приложение.

85 души разпределени в 21 отбора започнаха надпреварата. Финалът беше на църквата “Св. Николай” зад площад Ботев, а награждаването се проведе в актовата зала на СУ “Козма Тричков”. Най-добре по трасето се справиха победителите от отбора Спонджбоб . На второ място останаха Justice League, а на трето място завършиха Bubbles2. Първите три отбора си тръгнаха с медали, а победителите се прибраха вкъщи с 5 броя спортни хвърчила.

Организатори на събитието бяха Враца софтуер общество и Тиймко с помощта на доброволци от  Ученически общински съвет - Враца . Главен партньор на събитието е фондация “Америка за България” , а основен спонсор - община Враца.

Няма коментари:

Публикуване на коментар