Бисквитки

вторник, 22 януари 2013 г.

Наближава крайният срок за подаване на проектни предложения по схема „На път“

Областният информационен център – Враца (ОИЦ) проведе днес първата за тази година информационна среща. На събитието беше представена схемата „На път“ на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“. Представители на бизнеса и медиите бяха запознати с възможностите по настоящата процедура.
Схемата предоставя финансиране за организиран транспорт до и от работното място за работещите в съответното предприятие за период до 12 месеца. Изискването е работното място да не е отдалечено на повече от 100 км.
Бюджетът на процедурата е 20 млн. лв., а размерът на безвъзмездната финансова помощ за проектно предложение е между 20 хил. лв. и 390 хил. лв.
Проектните предложения се приемат в бюрата по труда в областните градове. Крайният срок за подаването на документите е 8 февруари 2013 г.
Повече информация заинтересованите лица могат да получат от сайта на Агенция по заетостта www.az.government.bg/ophr, както и на място в информационния център.
ОИЦ – Враца е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.


Контакти:
Виктория Гарванска
092/ 627431
0882/ 493892



Няма коментари:

Публикуване на коментар