Бисквитки

петък, 15 юни 2012 г.

РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ


На 14.06.12г.в 17.30ч. е извършена полицейска проверка в дом, находящ се в гр.Враца, собственост и обитаван от Е. И., криминално проявен за хулиганство. При извършената полицейска проверка се намериха един бр. незаконна ловна пушка /успоредка/ 12 кал., 9  ловни патрони 12 кал., 2 бойни патрони 6х35 кал.
В 18.00ч. е извършена последваща проверка в дом в с.Оходен, обитаван от Т. П., от гр.Враца, леля на Е. И. При проверката се намериха 24  ловни патрони 12 кал., 600 гр. ловен барут, 4  кутийки с капсул детонатор и 5  торбички със съчми, различни по размер и  грамаж. Лицето е задържано в РУП-Враца за срок от 24ч. По случая в РУП-Враца е образувано ДП. 
B УП.”Дъбника” е получено съобщение служител в ТПДГС-горски надзирател, който е заявил, че при изпълнение на служебните си задължения му е нанесен  побой от лица от ромски произход.От проведените бързи ОИМ  се установи, че извършители на деянието са А. А.,  от с.Баница, криминално не проявен и Д. Б., от с.Баница, криминално проявен за грабеж и кражба, осъждан. Лицата са задържани в РУП-Враца за срок от 24ч.В РУП-Враца е образувана преписка.Работата по случая продължава.
B с.Комарево при извършване на полицейска проверка в магазин, продавач консултантът П. Н. предава 5  кутии с цигари. В дворът  на дома е установена Л. Н. от с. Комарево, с плик, съдържащ  стоки без акцизен бандерол: 40  кутии цигари,  без български акцизен бандерол и 1.400 кг. рязан тютюн без български акцизен бандерол.
Започнато е досъдебно производство  по описа на РУП-Б.Слатина.

Няма коментари:

Публикуване на коментар