Бисквитки

неделя, 27 май 2012 г.

Изложение „Европа за нас” събира заедно всички оперативни програми в България


Специализираното изложение „Европа за нас”, което ще се проведе в периода 16-18 юни 2012 г. в София пред Националния дворец на културата, ще събере заедно всички оперативни програми в България.
Инициативата, която се провежда за втора поредна година, е под патронажа на министъра по управление на средства от Европейския съюз Томислав Дончев, като съорганизатори са Представителството на Европейската комисия в България и Столична община. Организатор е Българският икономически форум.
В рамките на изложението със свой информационен щанд ще участват всички оперативните програми, включително и Програмата за развитие на селските райони и Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство”.
Всеки посетител ще има възможност да разгледа шатрите и да се запознае с актуалните и предстоящите възможности за кандидатстване за финансиране с европейски средства. На разположение на гостите ще бъдат и представители на Управляващите органи и Междинните звена на програмите, които на място ще предоставят допълнителна информация и ще отговарят на питания.
Областен информационен център – гр. Враца също ще се включи в инициативата. Целта е да бъдат представени различните дейности, които центърът предприема на областно ниво, за да популяризира политиката на сближаване на Европейския съюз.
ОИЦ – гр. Враца е част от мрежата от 27 областни информационни центъра, която също ще бъде представена в рамките на изложението, под мотото „Информираме заедно”.
Събитието ще бъде съпроводено от интересни и забавни сценични прояви, както и с много изненади за публиката.
Входът е свободен, моля заповядайте!
Допълнителна информация:

Няма коментари:

Публикуване на коментар