Бисквитки

четвъртък, 26 април 2012 г.

Преподаватели от Козлодуй със специална награда от конкурс


Грамота и парична награда от 1000 лв. спечелиха преподаватели от Дома на енергетика в гр. Козлодуй в конкурса за работещи в извънкласни дейности, организиран от Фестивална програма „Приятели на България. Милена Владимирова и Малинка Ганчева участваха в писмената част с доклад на тема „Да се учим с театър и от театъра”.
Конкурсът е под патронажа на министъра на образованието, младежта и науката и се провежда за пета поредна година.
Втората, практическа част ще се състои в Албена, от 15 до 18 юни. Организаторите очакват педагози от цяла България, работещи с млади таланти в направление „Изкуства” да обменят опит и да представят своите добри практики по време на форума. Награден фонд от 4 500 лв. очаква най-добре представилите се в категории „Музика”, „Танц” и „Театър”. Информация за събитието на www.festival-bg.com.
Ежегодно в срещата участват представители на Министерство на образованието, Синдиката на българските учители, Националния дворец на децата, които запознават преподавателите с актуални въпроси, касаещи извънкласните и извънучилищни дейности. 
На снимката: от ляво но дясно Р. Иванова – зам. областен на Софийска област, Цветан Иванов – управител на Фестивална програма „Приятели на България”, Михаил Белчев – директор на Столична библиотека.
Архив 2011 на Програма „Приятели на България”

Няма коментари:

Публикуване на коментар