Бисквитки

сряда, 25 април 2012 г.

Международен ден на загиналите при трудови злополуки

По повод  28 април  Международният  ден на загиналите при трудови злополуки на 27 април 2012 г. /петък/  от 09.30 часа при паметника, който  се намира на разклона за  с. Згориград и Леденика  ще бъде отслужена панихида  от Врачанския митрополит Калиник и свещенослужители на Врачанската митрополия.
Панихидата се организира от Областна администрация - Враца и Областния съвет по здравословни и безопасни условия на труд. След панихидата на паметника ще бъдат поднесени  венци и цветя от присъстващите представители на институции и организации.

На 27 април 2012 г., от  11.00 ч. в Заседателна зала на Областна администрация-Враца, бул. „Демокрация“ №1, ет.6, гр. Враца ще се проведе 14-ти обществен антикорупционен форум: „Чрез ефективното взаимодействие на неправителствения сектор, централната, регионалната  и местната власт, синдикати и бизнес - за ПРОактивно гражданско общество“.
Форумът се организира от Областна администрация-Враца и Търговско-промишлена палата- Враца в съответствие с Интегрираната стратегия за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност на правителството на Република България и в изпълнение на Програма за действие срещу корупцията’ 2012 г. на Областния обществен съвет за превенция на корупцията–Област Враца.
Е. Глоговска

Няма коментари:

Публикуване на коментар