Бисквитки

петък, 27 май 2011 г.

Заявление на АДО "Дунав"

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

До Асоциацията на Дунавските общини „Дунав” достигна тревожната информация, че лицето Албена Данов (Albena Danov) се представя за законен представител на АДО пред различни хора и институции.
С настоящото бихме искали да уверим всички заинтересовани, както и всички лица, имащи контакти с въпросната госпожа, че Албена Данов не е и никога не е била свързана по никакъв начин с Асоциацията на Дунавските общини, не е и не е била законен представител, нито е била упълномощавана да представлява Асоциацията по какъвто и да е повод.
Законни представители на АДО „Дунав”, съгласно решения 1.1 и 2.1. от Протокол No4/22.04.2010 от редовно заседание на Управителния съвет, са нейният Председател на Управителния съвет и кмет на Община Белене Петър Дулев и Изпълнителният директор Мария Павлова-Кондрова.
Всяко твърдение на г-жа Албена Данов или други лица или институции, че тя представлява АДО „Дунав” при кандидатстване или изпълнение на проекти или по друг повод, следва да се разглеждат като опит за измама. В случай, че г-жа Данов или други лица или институции представят правни или други документи на АДО, молим да се свържете с нас и с отговорните институции за борба с измамите – тъй като такива документи могат да бъдат само недействителни.

С УВАЖЕНИЕ,

/МАРИЯ КОНДРОВА
ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР
АДО „ДУНАВ”/

Няма коментари:

Публикуване на коментар