Бисквитки

сряда, 25 май 2011 г.

В село без училище откриха компютърна зала


В село Три кладенци беше открита нова компютърна зала в читалище „Отец Паисий”. На тържеството присъстваха: кмета на селото и председател на читалищното настоятелство Румяна Божинова, много жители на селото и представители на Дамски клуб „Вратица” и ВМРО-БНД гр. Враца. Дамски клуб „Вратица” остави на децата от Три кладенци част от събраните дрехи по време на Великденската благотворителна инициатива. Прекрасните деца от селото заслужават жестове на внимание, защото са артистични и учещи се! В България има хиляди такива деца, които просто искат нашето внимание, дамите от ВМРО няма да спрат да ги търсят и да работят за тях и техните усмивки!!!
Залата е факт, благодарение на спечелен от читалището проект по програма „Моята Глобална Библиотека”. Благодарение на тази изключителна новост за селото, младежите имат място, където да общуват с целия свят и не само младежите, а и по-възрастните жители, чиито деца са далече! Светът вече не е далече от с. Три кладенци и селото е истинка част от света, включително и в неговия виртуален израз! Малко село, лишено от училище, останало с Читалището си, като единствения източник на култура и красота! Децата от Три кладенци представиха програма в чест на Празника на буквите, положиха венци на паматника и се порадваха на новата придобивка!
Дамите от ДК „Вратица” се надяват, че тепърва ще имат срещи с подобни деца и каузата да доставят малко радост и усмивки ще бъде възнаградена!
Благодарим отново на гражданите на Враца за подкрепата в благотворителното събиране на детски дрехи!
Благодарим на жителите на с. Три кладенци, че ни дадоха възможността да участваме в тяхното тържество!
Галя Георгиева-
секретар на Общинския комитет на ВМРО-БНД Враца
и председател на Дамски клуб „Вратица

Няма коментари:

Публикуване на коментар