Бисквитки

петък, 27 май 2011 г.

Хайде да се премерим!

Българската асоциация „Спорт за всички”, община Враца, Националният център по опазване на общественото здраве, Регионалните здравни инспекции във Враца и Монтана имат удоволствието да ви поканят на Зонален преглед по гимнастика за Северна България на спортните клубове “Здраве и дълголетие”, който се осъществява с подкрепата на Нестле България.
Събитието, в което ще вземат участие над 300 души, ще се състои на 29 май 2011 г. от 10:00 часа на площад “Христо Ботев” в Враца и ще бъде официално открито от:
д-р Костадин Шахов, кмет на Враца;
г-н Иван Ценов, заместник-министър на физическото възпитание и спорта;
проф. Божимир Давидов от Института за изследване на населението и човека, БАН и координатор на проекта ”Европейско изследователско пространство по стареенето на населението”;
доц. Еньо Бояджиев, председател на СК ” Здраве и дълголетие”;
д-р Михаил Шарков, заместник-кмет на Враца.
Прегледът е посветен на Европейския ден за борба със затлъстяването (EOD), който официално се отбелязва от страните-членки на Европейския съюз на 21 май, за втора поредна година.
В рамките на събитието ще се проведе безплатно измерване на индекса на телесна маса и кръвното налягане, свързан с определяне на наднорменото тегло и степента на затлъстяване. Измерването ще бъде осъществено от екипите от РЗИ - Враца и РЗИ – Монтана.

Няма коментари:

Публикуване на коментар