Бисквитки

неделя, 3 април 2011 г.

Цецка Цачева посети Гложене и Козлодуй


Председателят на 41-то Народно събрание на Р. България – г-жа Цецка Цачева и депутатът от ГЕРБ Николай Коцев посетиха Козлодуй и се срещнаха с местното ръковдство на ПП ГЕРБ на 01.04.2011г. Срещата се състоя в залата на Нажионалния музей „Параход Радецки”, където гостите отговориха на въпросите на местните гербери. Г-жа Цачева разгледа историческият музей и се запозна със състоянието му до момента.
В петък тя откри офиси на партията в село Гложене и град Оряхово.
Председателят на НС Цецка Цачева откри новия офис на ПП ГЕРБ в Оряхово.

Събитието в крайдунавския град започна с водосвет за здраве и благополучие, отслужен от отец Цанко. Гости на събитието бяха г-жа Цецка Цачева – Председател на 41-то Народно събрание на Република България, Николай Коцев – народен представител и областен координатор на ПП ГЕРБ от област Враца, народните представители от ГЕРБ д-р Янко Здравков и инж. Николай Рашев, кметът на община Оряхово Георги Пенков, общински ръководители на партията от област Враца, представители на институциите в Оряхово, членове и симпатизанти на партията и жители на града.
Лентата преряза г-жа Цецка Цачева, Николай Коцев и общинският ръководител на ПП ГЕРБ Оряхово Росен Жеков. Домакинът на новия партиен офис благодари на г-жа Цачева за това, че уважи с присъствието си това събитие и обеща оттук да тръгват нови идеи и амбициозни действия. Председателят на Народното събрание пожела успех на местната структура на партията и призова гражданите на общината да представят своите мнения и предложения за решаване на местните проблеми, както и да задават въпросите си към местното ръководство. Поздравителен адрес до Общинското ръководство на ПП ГЕРБ Оряхово бе получен от евродепутата от ЕНП-ГЕРБ Владимир Уручев, в който се изказват пожелания за повече ползотворни идеи за предстоящи инициативи, с които да бъдат потвърдени усилията и стремежа за едно по-добро и успешно бъдеще.
Офисът се намира на адрес: ул. „Коста Лулчев” № 1, етаж 2, офис 203 и ще бъде отворен за всички жители на община Оряхово всеки делничен ден от 9.00 до 12.00 и от 13.00 до 17.00 ч.
След тържественото му откриване, г-жа Цачева и останалите гости посетиха Художествена галерия „Савчеви”, където разгледаха изложените творби на местни майстори.
В Художествена галерия „проф. Марин Върбанов” Цецка Цачева се срещна с деца от Ученическия парламент, които и връчиха послания с идеи, как те виждат бъдещето развитие на общината и държавата. Развълнувана от техните послания, г-жа Цачева зарадва децата с подаръци, като изрази своята вяра за по-добро бъдеще, носители на което са най-малките граждани на общината.
На среща с граждани г-жа Цачева обясни основните акценти в работата на Парламента и мотивите на ПП ГЕРБ при вземането на решения за развитието на страната. Тя заяви, че законите ще се променят толкова пъти, колкото е нужно за осигуряване на спокоен живот на хората. „Това, което правим сякаш е недостатъчно, не е както на нас би ни се искало, но няма как по време на криза България да е изолиран остров. Не сме богата държава, за да си позволим да живеем на кредит. Не може да има силна държава, когато гражданите изнемогват. Работим за оздравяването на икономиката чрез инфраструктурата, защото кризата не е безкрайна и икономиката ще заработи” заключи пред оряховчани г-жа Цачева.
Председателят на 41-то Народно събрание на Република България отговори на въпросите на гражданите, които касаеха състоянието на пътната инфраструктура в общината, възможностите за икономическото развитие, чрез използване на целите на Дунавската стратегия. Цецка Цачева се ангажира с разрешаване на казуса, касаещ собствеността на сградата на пристанището, който е причина в момента сградата да не се стопанисва и да се руши.
Народният представител Николай Коцев представи идеята на депутатите от ПП ГЕРБ от област Враца за създаване на Стратегия за развитие на Северозапада, която определя приоритетите за развитие на региона и включва пакет от мерки за привличане на инвеститори в тази част на България.

Няма коментари:

Публикуване на коментар