Бисквитки

вторник, 5 април 2011 г.

Екшъни

Ловец уби 40 годишен
Вчера в землището на село Габаре, местността „Стария язовир”, при разбиване на циментова плоча на изоставена къща, неизвестно лице е простреляло Радко Асенов на 40години от същото село. Заедно с него е била и съпругата му, която не могла да даде описание на извършителя. В 19:10ч. Радко Асенов е починал. Той е бил криминално проявен, с две условни присъди за кражби. Той бил "специализиран" в кражбите на метали. В изоставената сграда е имало много арматурно желязо, което Радко и жена му отишли да режат. След ОИМ е задържан Д.Н./77г./ от село Габаре, за който е установено, че е извършил прострелването със законно притежавана ловна пушка. Мъжът е направил самопризнание за извършеното престъпление. Д.Н. е задържан за 24 часа. Започнато е досъдебно производство.

Психото остана без газьол
След разбиване на патронник на входна врата на котелно помещение в Психодиспансер-Враца, е извършена кражба на около 5 тона промишлен газьол. Образувано е дознание.

Ресторант олекна с 10 бона
Вчера в 07:45ч. в РУП-Враца е получено съобщение от управителя на ресторант „Хемус”, който е заявил, че за времето от 23:40ч. на 03.04.11г. до 07:25ч. на 04.04.11г., неизвестно лице е разбило прозорец на санитарно помещение, врата на офис и врата на метален шкаф, от който е извършена кражба на 10 000 лв. По случая в РУП-Враца е образувано дознание.

1 коментар:

  1. Правилно е постъпил Димитър Нинов. И аз бих застрелял крадливия циганин. Оказва се, че мангала Радко е и криминално проявен, тоест рецидивист е. Е, намерил си е майстора. Циганите грабят навред. Единственият начин да бъдат спрени е физическото им ликвидиране. Тази измет вреди на България. Нужни са драстични мерки, които да ги озаптят веднъж завинаги, затова и законодателството ни се нуждае от спешни промени в тази посока. В противен случай саморазправите ще заменят правосъдието, за да се осигури ред и справедливост. Крайно време е!!! Асен Проданов, Бургас

    ОтговорИзтриване