Бисквитки

понеделник, 28 февруари 2011 г.

Тежка катастрофа край град Мизия

Тази нощ на пътя между село Войводово и град Мизия, при движение с несъобразена скорост катастрофира в предпазна мантинела лек автомобил „Ланчия Капа”. От удара колата се преобръща. 26 годишният В.С от село Липница е ранен с опасност за живота. Ранен и с опасност за живота е Н.С. на 28 години от Червен бряг, както и 24-годишният М.С. Той е получил натъртвания и наранявания. Пострадалите лица са транспортирани в МБАЛ -Враца. Образувано е дознание.
Единият от пострадалите – мъж на 28 години е с черепно-мозъчна травма, с опасност за живота и е транспортиран за УМБАЛСП „Пирогов”, гр. София.
Мъж на 26 години, е приет с пневмохемоторакс, фрактура на ребра и контузия на гръдния кош. След извършена операция, медицински манипулации и изследвания е стабилизиран и настанен в Хирургично отделение на МБАЛ „Хр. Ботев” - Враца, с временна опасност за живота.
Третият пострадал, приет във врачанската болница, е мъж на 24 години с комбинирана травма. След извършени консултации с хирург и уролог и направени изследвания, пострадалият е настанен в хирургично отделение с времена опасност за живота.


Вчера около 19.30ч. на пътя Криводол- Враца, катастрофира в дърво край пътя лек автомобил „Форд Мондео”. Той е управляван от В.Ц. на 60 години от Враца. Ранени и убити няма. Водачът е напуснал мястото на катастрофата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар