Бисквитки

сряда, 1 юни 2016 г.

ПП ГЕРБ – Враца подари празник на децата



            ПП ГЕРБ – Враца отново подари празник на децата по повод 1-ви юни. Стотици момчета и момичета се събраха на пл. „Христо Ботев”, където се проведе трационният хепънинг „Алея на мечтите”. Официални гости на събитието бяха народният представител инж. Петя Аврамова, общинският ръководител на партията Малина Николова, Борислав Стоев – член на УС на ГЕРБ - Враца и общинските съветници от ПП ГЕРБ – Румен Антов, Иво Ралчовски, Нели Стоянова, Венета Йошева, Хенриета Георгиева и Десислва Димитрова.
„Вие, децата сте нашето най-голямо богаство и ние искрено ви обичаме. Днес по повод 1 юни, по-големите деца от МГЕРБ – Враца са организирали за вас един истински празник”, каза при откриването на тържеството Малина Николава. Тя честити на всички жители на града и празника на Враца, който също се отбелязва на 1 юни.
„Всички жители на Враца могат да почустват празничната атмосфера, да се гордеят от това, че сме града на Ботевата слава и да покажат, че заедно можем много повече”, допълни Николова.
Празникът започна с конкурс за детска рисунка на асфалт на тема „Моята лятна мечта”. В него се включиха над 50 малки художници. Творбите бяха оценявани от жури в състав: Първан Димитров, Христо Лилов и Росица Стоянова – художници и преподаватели по изобразително изкуство. Те присъдиха общо 8 награди. На първо място се класира Теди Илиева, следвана от Йоана Харалампиева и Габриела Крумова. Поощтрителни награди получиха Преслава Яворова, Ники Павлов, Габриела Иванова, Самуил Иванов и Ваня Георгиева.
Инициативата продължи с конкурс за песен или стихче. Първа награда за песен бе присъдена на Преслава Димитрова, а за стихотворение на Мериан Поповска. За най-добър танц бяха отличени представителки на балет „Меджик” – Емили, Кристина, Магдалена и Виктория. Всички участници в различните конкурси получиха много награди, лакомства и балони.
ПП ГЕРБ – Враца честити празника на всички деца и жителите на Вр

Няма коментари:

Публикуване на коментар