Бисквитки

петък, 3 юни 2016 г.

Поход



ПП ГЕРБ – Враца за 9-та поредна година организира традиционният поклоннически поход до в. „Околчица”. Походниците се събраха в двора на училището в с. Паволче, където бяха поздравени от народния представител инж. Петя Аврамова и общинския ръководител на партията Малина Николова. Групата от над 250 членове и симпатизанти на партията бе водена от зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.
"За мен е важно, че това се превръща в традиция и има все повече българи, които се присъединяват към инициативата", посочи Цветанов. По думите му, тази проява създава патриотично настроение. "Гордост за всички българи е, че можем да отдадем заслужената почит на загиналите за свободата ни герои. Всички трябва да сме запознати с делото на Ботев и Левски. Трябва да сме обединени. България е част от Европа. Убеден съм, че днешните ценности и идеали на Европейския съюз отговарят на заветите на нашите деди", заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов преди началото на похода.
От ПП ГЕРБ – Враца бяха осигурили тениски с лика на Христо Ботев за всички участници в инициативата. Походниците се изкачиха на историческия връх Околчица, за да участват във всенародното поклонение в памет на Христо Ботев и неговата чета.

Няма коментари:

Публикуване на коментар