Бисквитки

вторник, 31 май 2016 г.

Народният представител инж. Петя Аврамова бе гост на празника на Мраморен




Народният представител инж. Петя Аврамова, областинят управител на Враца Малина Николова, кметът на община Враца – Калин Каменов и общинските съветници Хенриета Георгиева и Десислава Димитрова бяха гости на празника на Мраморен. Петя Аврамова направи дарение в размер на 200 лева от името на ПП ГЕРБ за нуждите на пенсионерския клуб в селото.
„Освен да живеете в благоустроено село вие трябва да разполагате със средства за да имате и по-добри обществени контакти” – заяви Петя Аврамова. Тя пожела на жителите на селото здраве и благоденствие във всеки дом.
Кметът на Мраморен Страхил Цеков заяви, че само преди ден е приел протокола за завършения ремонт на залата в населеното място.
„По време на празника миналата година открихме ремонтираното читалище. Предходната година бе ремонтирана и църквата в селото”, каза Цеков. Той благодари на всички оказали му съдействие за благоустрояването на Мраморен.
Подаръци имаше и за децата от детската градина. За пореден път общинският съветник от ГЕРБ Хенриета Георгиева зарадва малчуганите. Тя бе закупила за тях играчки, пособия за рисуване и други необходими принадлежности.
Децата от селото и самодейни състави бяха подготвили празнична програма, с която поздравиха всички присъстващи на тържеството.

Няма коментари:

Публикуване на коментар