Бисквитки

сряда, 28 януари 2015 г.

Подготовка за кандидатстване по Националната Програма за енергийна eфективност на многофамилни сгради на територията на Община Враца            УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ГРАД ВРАЦА,
Oт днес 28.01.2015 г. на официалния сайт на Община Враца в нарочно създаден банер „Националната програма за енергийна ефективност за многофамилни жилищни сгради” е публикувана актуалната и окончателна  информация за Програмата.
Можете да се запознаете с Методическите указания за кандидатстване, издадени от Министерство на регионалното развитие и благоустройството, с образците на всички документи и презентацията на министър Лиляна Павлова.
Екипът за изпълнение на Националната програма е на Ваше разположение за консултации и съдействие.


Инж. Николай Иванов, кмет на Община Враца, кани домоуправителите на жилищни сгради, проявяващи интерес към Националната програма за енергийна ефективност за многофамилни жилищни сгради на информационна среща на 02 февруари ( понеделник) от 17:00 часа в залата на 3 етаж в сградата на общината.
На срещата ще присъства и екипа за изпълнение на Програмата, за да Ви запознае с Методическите указания на Министерство на регионалното развитие и благоустройството и стъпките, които заедно трябва да извървим, за да направим нашите домове по-топли, уютни и красиви и с нов и модерен облик!

28.01.2015 г.
Гр. Враца

Няма коментари:

Публикуване на коментар