Бисквитки

вторник, 27 януари 2015 г.

Народният представител Красен Кръстев проведе повторна среща в с. Комарево а после и в с. Малорад

Втори приемен ден в белослатинското село Комарево проведе днес народният представител от ГЕРБ Враца Красен Кръстев. По време на срещата той отговори на всички въпроси поставени по време предишна среща с жителите на селото. Основното искане на хората там е да се извърши ремонт на някои улици в лошо състояние. Те обясниха, че преминаването по тях е затруднено, а през зимния сезон е почти невъзможно. Кръстев обясни, че Община Бяла Слатина е осигурила необходимите средства и на посочените улиците ще бъде положена трошокаменна настилка. 
По-рано днес народният представитил посети и с. Буковец по покана на кмета Петя Ангелова. На срещата бяха обсъдени някои неотложни за селото въпроси.
При засилен интерес премина срещата на народния представител Красен Кръстев с жителите на борованското село Малорад. Над 15 човека пожелаха среща с депутата от ГЕРБ. Освен трайната безработица, широко обсъждан бе и проблема с високата битова престъпност. Освен полицията за сигурността в селото се грижат и частни охранители, които обаче според жителите на Малорад имат противоречива роля.
Важно за хората в борованското село е и разрешаването на някои инфраструктурни проблеми. На първо място това е мостът, който бе разрушен при наводнението през миналото лято, пътя Малорад-Борован, който спешно се нуждае от ремонт, както и язовирите в землището на селото. В отговор на тези въпроси, Красен Кръстев подробно разясни целите, мерките и начините за фианасиране по „Програма за развитие на селските райони 2014-2020“.






Няма коментари:

Публикуване на коментар