Бисквитки

понеделник, 11 август 2014 г.

Над 100 доброволци и активисти на ГЕРБ се включиха в почистването на Бяла Слатина


И в двата почивни дни активисти на ГЕРБ се включиха в почистването на гр. Бяла Слатина. Над 100 доброволци от структурите на ГЕРБ във Враца, Кюстендил, Оряхово, Криводол, Бяла Слатина и Кнежа откликнаха на призива за набиране на хора, желаещи да помогнат в отстраняване на последиците от наводнението сполетяло града.
Доброволческите групи бяха разпределени в най-засегнатите от водната стихия райони. На работещите бяха осигурени лопати, гумени ботуши, ръкавици и маски. Тези инструменти бяха необходими за разчистването на места, където технически съоръжения не биха могли да достигнат. Хигиенизирани бяха десетки къщи, дворове, улици, обществени площи и сгради пострадали от бедствието.
В акцията се включи и инж. Тотю Младенов. По неговите думи наводнението е причинило множество материални щети. „Благодарни сме за съдействието и подкрепата, които ни оказват колегите от различни структури на ГЕРБ. Смятам, че с усилията, които ежедневно полагаме ще успеем да минимизираме неприятните за града последствия“, завърши Младенов.


Няма коментари:

Публикуване на коментар