Бисквитки

четвъртък, 31 януари 2013 г.

Крими хроника


На 30.01.2013г., в 08:45 часа, между селата Крива бара и Хайредин, полицейски служители спрели за проверка лек автомобил „Хюндай”, управляван от Б.И./42г./ от гр. Козлодуй. В автомобила пътували още четирима мъже трима от гр.Козлодуй и един от село Бутан. На същото място е спрян за проверка и автомобил „Пежо”, който се движел непосредствено след първата кола. „Пежо”-то било управлявано от Х.Н./52г./ от с. Крушовица, а в него пътувал и В.В./32г./ от гр. Мизия. В багажника на лекия автомобил „Пежо” са открити 4 пластмасови съда с вместимост от по 220 литра, съдържащи общо 800 литра течност- кондензатно гориво, помпа и маркуч. Установено е, че горивото е източено от сонда в землището на село Хайредин. Автомобилите и горивото са иззети. Образувано е дознание.

При полицейска проверка в къщата на М.А./54г./ в село Крушовица, служителите са открили множество пластмасови и метални съдове съдържащи общо 5 600 литра кондензатно гориво. Лицето М.А. е криминално проявено, осъждано за кражби и грабеж. Образувано е дознание.

Пак при проверка в къщата на Б.Б./23г./ в село Селановци,   са открити 4 сгъвки зелена суха листна маса, която при направения полеви наркотест реагира на канабис. Образувано е дознание.

13 годишният Пламен с майка си Надежда Цветкова
На 30.01.13г., в РУП-Враца е получено съобщение от майката на 13-годишно момче, ученик в СОУ” Козма Тричков”-Враца, която е съобщила, че около 12:30ч., в санитарно помещения на училището, на сина й е нанесен побой от друг ученик. Пострадалото момче е настанено в МБАЛ- Хр.Ботев- Враца. Служители на РУП-Враца са установили, че извършител на побоя е 14-годишно момче от същото училище. Образувано е дознание. За случая е уведомен отдел”Закрила на детето”-Враца.


Регионален говорител на МВР:

  Красимир Василев
Снимка МБАЛ Враца

Няма коментари:

Публикуване на коментар