Бисквитки

петък, 1 февруари 2013 г.

Приключи сагата с футболиста Игнасио Лорес Варела

Късно снощи ръководствата на “Ботев”-Враца и италианския “Палермо” се разбраха за прекратяването на договора за наем на уругвайския нападател. За прекратения преждевременно контракт врачани са получили на 100% исканата от тях компенсация. “Първоначално от “Палермо” предложиха една сума, после друга, но нашата позиция за обезщетение бе категорични и не подлежеше на обсъждане”, коментира спортният директор на “Ботев”-Враца Валентин Станчев. Той уточни, че сумата, която е преведена на “Ботев” е доста добра, но отказа да я назове, тъй като от “Палермо” са пожелали да остане клубна тайна. 
Ръководството на врачанския тим търси заместник на уругвайския футболист. “Водим преговори с нападател и халф, но на този етап няма да коментираме повече, докато сделката не стане факт. Това са футболисти, които са свободни агенти. Разговаряме и с един чуждестранен футболист”, допълни Станчев.
Благодарение на двете сделки - на Михаил Иванов в “Левски” и Варела в ЦСКА финансовото състояние на “Ботев”-Враца е стабилно.


Няма коментари:

Публикуване на коментар